EM Acoustics

 

EM acoustics

Norstage AS er distributør for EM Acoustics i Norge. EM Acoustics er et engelsk firma som har spesialisert seg på profesjonelle høytalere i den absolutte toppklassen.

Deres høyttalere konstrueres med en definert filosofi og med klare mål innen både teknisk løsning og gjengivelse. Konstruksjonene gjenkjennes av utstrakt bruk av svært avanserte passive delfiltre som er med på å gi en homogen opplevelse om det er en 10 eller 15 toms som spiller.

De konvensjonelle høyttalerne er benyttet ved teater og konsertscener over hele verden. Både installert men også som følge av at menge produksjoner drar dem med og benytter disse i stedet for det som allerede er installert.

Line Array systemet HALO-C har i løpet av kort tid blitt valgt på en rekke av verdens mest kresne scener. Systemet har helt spesielle egenskaper, blandt annet som følge av AMT hf driver. Definisjonen, også på avstand trekkes ofte frem som unik for dette systemet.

Besøk emacoustics.co.uk for mer informasjon.

NÅ HAR VI OGSÅ HALO-A! LivePro As leverte verdens første livekonsert med det i Skudesfestivalen i juli 2018.

VI HAR ET KOMPLETT DEMOSYSTEM AV HALO-A! TA KONTAKT MED OSS FOR DEMO FOR HELT UNIKT SYSTEM! Les mer om HALO-A her.

 

Her er noen av produktene vi distribuerer. Se mer omfattende liste med linker nedenfor.

HALO-A

 

HALO-C                                                                     EMS-112                                                                 M-C15

 

 

DQ20

 

EM Acoustics produktene:

EMS Series

Halo Series

EPS Series

MSE Series

Stage Monitor Series

X Series

i Series

Electronics