Sparkular

Norstage AS er distributør for SPARKULAR i Norge. Spesialeffekter SPARKULAR er den første cold spark fountain maskinen som kan brukes både innen- og utendørs. De passer utmerket til forskjellige typer fester, shower, lanseringer og jubileum.

Du kan nå få fyrverkerieffekter uten fyrverkeri. SPARKULAR bruker ikke krutt, er trygg, sikker og miljøvennlig i bruk. Den produserer ingen røyk, lukt eller varme. SPARKULAR styres med en digital kontroller.

 

  

 

Vi har 3 forskjellige varianter av SPARKULAR:

SPARKULAR mini

Denne minste versjonen av SPARKULAR egner seg til alle typer fester i litt mindre venuer. Det veier kun 4,5 kg, og kan produsere effektene på 2-3,5 meters høyde.

SPARKULAR

SPARKULAR er den første cold spark fountain maskinen og det har revolusjonert fyrverkerieffekter på scene. Dette kan brukes i større shower og scener. Det veier 8,5 kg, og kan produsere effektene på 1,5-5 meters høyde.

SPARKULAR fall

SPARKULAR fall er en hengende versjon og skaper en vannfalleffekt. Det kan produsere forskjellige typer falleffekter; synkronisert, ‘bølge’ (fra side til side), fra senter til sidene og motsatt, og i tillegg diverse spesialeffekter. Det egner seg til større arrangementer og fester, TV shower og konserter. Det veier 6 kg, og falleffektene er mellom 2 og 7 meter.

         

  

       

 

Demovideo for SPARKULAR: